Prohledat tento blog

čtvrtek 24. května 2012

Arden Grange - nekomerční, chuťově atraktivní, hypoalergenní granule pro psy

Arden Grange je špičkové nekomerční krmivo produkované brickou rodinnou firmou Leander International Pet Foods Ltd, která má v tomto oboru již dlouholetou tradici.

Arden Grange je hypoalergenní krmivo nejvyšší kvality vhodné nejen pro alergické psy a psy s citlivým zažíváním, ale je vhodné pro všechny psy jejich majitelé chtějí, aby byl jejich pes krmen kvalitní stravou. Již po 14ti dnech přijímání tohoto krmiva se jeho kvalita projeví na stavu kůže a srsti.

Granule Arden Grange jsou vyrobeny z kvalitních surovin potravinářské kvality a doložitelného původu.  Moderní technologie výroby použita při výrobě zachovává většinu zdraví prospěšných látech obsažených v surovinách - vitamíny, minerály, stopové prvky. Granule jsou navíc obohaceny o probiotika, antioxidanty, omega 3 a 6 mastné kyseliny, MSM a glukosaminsulfát.

Za zmínku stojí receptura Arden Grange Dog Adult Ocean Fish and Potato,  která je vhodná i pro ty nejcitlivější jedince. Obiloviny jsou zde nahrazeny speciálně upravenými bramborami. White Fish neboli mořská treska je mořská ryba, která je na samém konci řetězce alergizujících potravin hned vedle lososa a jehněčího masa. Je zde jediným zdrojem bílkovin.

Granule obsahují vyvážený poměr nenasycených mastných kyselin EPA & DHA z rybího tuku, které přizpívají ke zlepšení zánětlivých stavů kůže a zklidňují svědění. Mimo to mají rovněž pozitivní vliv na srdeční činnost a cévy.

Granule Arden Grange jsou obohaceny o kloubní výživu, která je důležitá obzvláště jako prevence pro štěňata a rychle rostoucí jedince velkých plemen, psí seniory s artrózou nebo psy v zátěži.

Další jedinečnou recepturou je Arden Grange Dog Adult Salmon vyrobená z čerstvého masa z lososa., která rovněž pozitivně ovlivňuje stav kůže a srsti a tlumí alergické reakce. Na rozdíl od předcházející receptury není toto krmivo vhodné pro psy alergické na kuřecí bílkovinu.

Veškeré receptury Arden Grange jsou chuťově vysoce atraktivní díky vysokému obsahu masové moučky, stravitelnost se pohybuje kolem 90ti procent. Granule neobsahují žádné vedlejší produkty, dochucovadla, barviva či soli. Splňují ty nejnáročnější požadavky na výživu psů.

Podrobné informace o jednotlivých recepturách, složení atd naleznete zde: Arden Grange

Mohlo by vás zajímat:


Máte alergického psa s citlivou kůží či zažíváním? Jaké krmivo zvolit?
Jak poznat alergii u psa - Příznaky, léčba, nejčastější otázky a odpovědi
Alergie u psa - Nejčastější otázky a odpovědi
Pes alergik - Nejčastější otázky a odpovědi
Proč se můj pes neustále škrábe přestože nemá blechy?
Jak poznat alergii u psa? Příznaky, léčba, nejčastějští otázky a odpovědi
Alergie na potravu - Jak může krmivo ovlivnit alergii u psa
Může být pes alergický na granule?
Návod jak na první pohled rozeznat kvalitní krmivo pro psy

Žádné komentáře:

Okomentovat